a license to be dirty
nieuws & feiten wistjedat cast behindthescenes fans

 

 • Wist je dat de auto van Tim de geluidsman verschillende keren in beeld zal te zien zijn? De oplettende kijker zal dus af en toe dezelfde auto opmerken. Zelf de geluidsman zelf is op een moment zelf zichtbaar... maar niemand zal weten waar en wanneer. Zij die het wel zien, die krijgen een prijs :-)

  Nog een klein weetje... de koffer van Mr Plumeau is de snookerkeu-koffer van Tim

 • Wist je dat we een opnamedag hebben moeten afbreken omdat onze regisseur doodziek was? We hebben enkele uren kunnen draaien totdat Balder ineens redelijk bleekjes begon uit te slaan. Zelf na een kots-pitstop achter een muurtje was Balder nog steeds niet in orde, dus hebben we de rest van de opnames afgeblazen.

 • Wist je dat we door een gebrek aan een echte klap als alternatief bloempotjes hebben gebruikt om de klap te geven. Er zijn er verschillende gesneuveld door de harde klappen en onze allerbeste regisseur Balder heeft er zelf een splinter van in zijn oog gekregen. Na enkele goede zorgen door onze assistentes op de set konden we verder draaien. Buiten bloempotjes zijn ook nog cd-doosjes gebruikt om de klap te geven. We moeten roeien met de riemen dat we hebben.

 • Wist je dat een hele opnamedag in het water is gevallen toen bleek dat de locatie bij brouwerij Paeleman ineens vol stond met bakken uitzet? Een poging om eventueel nog een andere scene te draaien met 00Pieter op de fiets ging ook de mist in, toen we niet aan het fietsje konden geraken... We zijn dan maar naar huis gegaan.

 • wist je dat acteurs grote ijdeltuiten zijn. Ook de 3ghes die meespelen in de film!
  Toen ik Guido de dag voor de opnames belde vroeg hij me of hij zijn baard moest laten staan of een stukje moest inkorten. Ik heb hem het advies gegeven om zijn vrouw en kinderen een keuze te laten maken.

 • Wist je dat Pieter tot het uiterste gaat om zijn personage geloofwaardig neer te zetten.
  In een bepaalde scène moet Pieter een gezondheidscocktail drinken. Het mengsel dat gemaakt werd bestond uit: Water, sojasaus, limonade en bier.
  We waren van plan om te filmen tot Pieter het gevuld glas kreeg en dan het mengsel te vervangen door melk maar Pieter speelde gewoon door en dronk het zootje op!

 • Wist je dat er geen enkele acteur of actrice was die meer de "slappe lach" kreeg dan Eva!
  Zo hebben we een bepaalde take maar liefst 8 keer moeten hernemen omdat Eva niet kon stoppen met lachen.

 • Wist je dat Tim, de geluidsman zal te zien zijn in de film.
  In één van de labo's op de Q-afdeling zit hij met zijn geluidsapparatuur gewoon als figurant!
e-visible {new media solutions}